Fordmods Logo

clock on dash of ef 

 

Page 1 of 1 [ 9 posts ] 

 
 Post subject: clock on dash of ef
Posted: Wed Jan 21, 2009 8:39 pm 
Stock as a Rock
Offline
User avatar

Age: 26

Posts: 184

Joined: 19th Jan 2009

Gallery: 1 images

Ride: ef futura

Location: townsville
QLD, Australia

my clock stopped showing like lights work and that butt ive taken it out and does anyone now the price of new one thanks

 

_________________

ef futura in the process of doin her up nice and neat it will be

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Jan 21, 2009 8:54 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 45

Posts: 3440

Joined: 23rd Dec 2007

Gallery: 32 images

Ride: BA XR6T (mix of BA, BF and FG)

Location: Perth
WA, Australia

Ebay mate, you can pick them up for about 10-20 bucks.
Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Jan 22, 2009 11:14 am 
Parts Gopher
Offline
User avatar

Age: 27

Posts: 87

Joined: 11th Dec 2008

Gallery: 1 images

Ride: El Gli/Mont

Location: Yeppoon
QLD, Australia

Upgrade to a trip computer, well worth it. =)
Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Jan 22, 2009 11:41 am 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 45

Posts: 3440

Joined: 23rd Dec 2007

Gallery: 32 images

Ride: BA XR6T (mix of BA, BF and FG)

Location: Perth
WA, Australia

I just picked up a trip computer on ebay for 30 bucks..

good stuff.
Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Jan 22, 2009 1:15 pm 
Stock as a Rock
Offline
User avatar

Age: 26

Posts: 184

Joined: 19th Jan 2009

Gallery: 1 images

Ride: ef futura

Location: townsville
QLD, Australia

trip metre ?

 

_________________

ef futura in the process of doin her up nice and neat it will be

Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Jan 22, 2009 4:54 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 45

Posts: 3440

Joined: 23rd Dec 2007

Gallery: 32 images

Ride: BA XR6T (mix of BA, BF and FG)

Location: Perth
WA, Australia

Trip computer..

Instead of a clock.. upper speced cars like fairmonts had a trip computer in the same place.. tells you how many km left till your out of fuel.. how much your using.. averages etc etc.
Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Jan 22, 2009 5:05 pm 
Stock as a Rock
Offline
User avatar

Age: 26

Posts: 184

Joined: 19th Jan 2009

Gallery: 1 images

Ride: ef futura

Location: townsville
QLD, Australia

sweet as does it just plug and play or wat into where the clock was can i just put it on

 

_________________

ef futura in the process of doin her up nice and neat it will be

Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Jan 22, 2009 5:50 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 45

Posts: 3440

Joined: 23rd Dec 2007

Gallery: 32 images

Ride: BA XR6T (mix of BA, BF and FG)

Location: Perth
WA, Australia

have a look in tech docs in the main menu.. think there is a tute on it. lotsa people done it.
Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Jan 22, 2009 10:50 pm 
Parts Gopher
Offline
User avatar

Age: 27

Posts: 87

Joined: 11th Dec 2008

Gallery: 1 images

Ride: El Gli/Mont

Location: Yeppoon
QLD, Australia

In the tute, from memory I think it says you have to run 3 wires? You can get away with one, the buttons and the words on the computer just wont light up.. no big deal at all.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 9 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 18, 2017 8:47 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names