Fordmods Logo

Cluster 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: Cluster
Posted: Mon Apr 02, 2007 2:43 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 54

Posts: 24

Joined: 2nd Apr 2007

Gallery: 8 images

Ride: elxr6

Location: Dubbo
NSW, Australia

Hi wondering if you need to remove the instrument cluster to find the trip computer data line any help would be appreciated..thx John
Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Apr 02, 2007 2:49 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 2550

Joined: 28th Jun 2005

Gallery: 13 images

Ride: EF 5 Speed, XH Uterus :P

Location: Hobart
TAS, Australia

you need to remove one of the plugs from the bottom of the cluster - can't remember if the cluster needs to come out of not.

 

_________________

Maloo - Holden's word for ugly.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Dec 12, 2017 4:29 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names