Fordmods Logo

Doors stopped locking 

 

Page 4 of 4 [ 49 posts ] Go to page Previous  1, 2, 3, 4

 
 Post subject: Re: Doors stopped locking
Posted: Tue Apr 26, 2011 9:47 pm 
Parts Gopher
Offline
User avatar

Age: 29

Posts: 82

Joined: 20th Oct 2010

Ride: EF II XR6

Location: Melbourne
VIC, Australia

I'm starting to think that maybe the BEM is the problem. I can't see any other reason as to why it wouldn't be working properly.
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Doors stopped locking
Posted: Tue Apr 26, 2011 10:30 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 25

Posts: 510

Joined: 8th Aug 2010

Gallery: 9 images

Ride: NF Fairlane Ghia

there should be people wrecking EF XR's on ebay just ask them if they have a working BEM shouldnt be anymore than $50 + post for a good tested BEM

and if its not the BEM it never hurts to have a spare BEM as when you need one you cant get your hands on one i know that from personal experience

 

_________________

NF Fairlane Ghia, Brand New Leather Interior, Wallnut All Through, 800W RMS JL Audio Sound System, Lowered King Springs And Monroe GT Shocks, Custom BA/GT Air Intake, Holley Highflow, Simmons B45's, Going To Be Supercharged At 9-12psi With Stage 4 Head And Cam With Pacemakers And 3" Exhaust

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Doors stopped locking
Posted: Wed Apr 27, 2011 6:36 am 
Parts Gopher
Offline
User avatar

Age: 29

Posts: 82

Joined: 20th Oct 2010

Ride: EF II XR6

Location: Melbourne
VIC, Australia

Yeah I'll hit up the FTG auto salvage today and see if they've got a working BEM.
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Doors stopped locking
Posted: Tue Jun 28, 2011 3:52 pm 
Parts Gopher
Offline
User avatar

Age: 29

Posts: 82

Joined: 20th Oct 2010

Ride: EF II XR6

Location: Melbourne
VIC, Australia

Ran into some problems with the new locking system.
All the locks synch perfectly, when I use the car remote all the locks go up and down together. However, even though the front door lock sounds like it's working, they don't actually lock.

Nothing happens when I use the key to manually lock the door either. When I open the door with the remote, I get a double click sound from the BEM. When I lock the door with the remote, I get a double click sound.

Also, whenever I start my car, I get a constant ticking sound and when I put the indicators on, they're all spastic. Would this be a faulty BEM unit?
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 4 of 4  [ 49 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 18, 2017 6:19 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names