Fordmods Logo

EL Ghia Heater not working 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: EL Ghia Heater not working
Posted: Tue Jul 09, 2013 2:50 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 54

Posts: 2

Joined: 9th Jul 2013

Ride: Ford EL Ghia 96

Location: Wodonga
VIC, Australia

Aircon working fine,but no heat at all from system. Any idea's on how to fix,can't afford Ford Service Center
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: EL Ghia Heater not working
Posted: Tue Jul 09, 2013 3:49 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Posts: 1427

Joined: 21st May 2005

Location: Melbourne
VIC, Australia

Try running the self test on the climate control. Press "mode" and "off" together for it to run the test.
Sometimes the blend door motor gets out of whack and a self-test can fix it up.

 

_________________

EL Fairmont Ghia - Manual - Supercharged
- The Car
- The Headlights

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: EL Ghia Heater not working
Posted: Wed Jul 10, 2013 12:55 am 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 54

Posts: 2

Joined: 9th Jul 2013

Ride: Ford EL Ghia 96

Location: Wodonga
VIC, Australia

Cheers,did exactly as suggested,.and it's working great.Thanks!!!
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 5:14 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names