Fordmods Logo

horn and cruise control not working 

 

Page 2 of 2 [ 20 posts ] Go to page Previous  1, 2

 
 Post subject: Re: horn and cruise control not working
Posted: Wed Aug 11, 2010 11:01 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 33

Posts: 2282

Joined: 14th Jan 2005

Gallery: 8 images

Ride: ED Fairmont Ghia & EF XR8

Location: Melbourne
VIC, Australia

rooman79 wrote:
nannas_ed hi thanks for the input where is the actuator located?


the cruise actuator is tucked behind the drivers strut tower three 10mm nuts hold it in place

 

_________________

Image

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: horn and cruise control not working
Posted: Mon Aug 16, 2010 1:13 am 
Oompa Loompa
Offline

Age: 38

Posts: 20

Joined: 5th May 2010

Gallery: 2 images

Ride: 1992 EB fairmont ghia

Location: Pinnaroo
SA, Australia

hi yeah was the relay located by the battery front relay had one of the pins had rusted off
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: horn and cruise control not working
Posted: Mon Oct 08, 2012 5:14 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 24

Posts: 29

Joined: 16th Jul 2012

Ride: EBII Fairmont Ghia Wagon

Location: melbourne
VIC, Australia

Which relays did u replace ?? There's grey yellow grey blue next to the battery ?? Also did u replace the brass pins and nothing happened? Also the guy that replaced the actuator up next to the brake booster . Was it stuck open then u replaced it and it worked ??
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: horn and cruise control not working
Posted: Sun Jan 20, 2013 2:09 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 38

Posts: 20

Joined: 5th May 2010

Gallery: 2 images

Ride: 1992 EB fairmont ghia

Location: Pinnaroo
SA, Australia

yes the bank of 4 relays located next to the battery mine are all grey from memory was 1st realay closest to headlight, id suggest swapping one of relays to see if that works. In regards to brass pins yes i swapped them with another set i had and nothing had cahanged.
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: horn and cruise control not working
Posted: Fri Jul 19, 2013 1:19 am 
Oompa Loompa
Offline

Age: 24

Posts: 29

Joined: 16th Jul 2012

Ride: EBII Fairmont Ghia Wagon

Location: melbourne
VIC, Australia

ah okay, cause iv replaced every module in my cruise system besides the horn relay and i still havent had any luck :(.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 2 of 2  [ 20 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 11, 2017 7:34 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names