Fordmods Logo

I broke my Air Conditioner :( 

 

Page 1 of 1 [ 4 posts ] 

 
 Post subject: I broke my Air Conditioner :(
Posted: Sun Aug 24, 2008 9:45 pm 
Stock as a Rock
Offline

Age: 27

Posts: 133

Joined: 10th Aug 2008

Ride: Falcon AUII

Location: Gold Coast
QLD, Australia

So like somehow i have managed to 'break' my air conditioning in my AU falcon. I took apart the dash a few times and now my air con is playing up. Everything works except for the switch that selects where the air comes through (i.e feet, face, windscreen etc), the mechanics of the switch work but the electronics must be screwing up because it is permanently stuck on windscreen, no matter what i do i cant seem to switch it from windscreen. :(

 

_________________

....what goes here?

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: I broke my Air Conditioner :(
Posted: Sun Aug 24, 2008 10:02 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 66

Posts: 2548

Joined: 18th Mar 2006

Ride: EF-XR8chaser

Location: wollongong
NSW, Australia

AUII.Denim wrote:
So like somehow i have managed to 'break' my air conditioning in my AU falcon. I took apart the dash a few times and now my air con is playing up. Everything works except for the switch that selects where the air comes through (i.e feet, face, windscreen etc), the mechanics of the switch work but the electronics must be screwing up because it is permanently stuck on windscreen, no matter what i do i cant seem to switch it from windscreen. :(
look in technical docs-climate control,im the same

 

_________________

R.I.P HANS HARTMAN

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Aug 29, 2008 9:18 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 31

Posts: 996

Joined: 9th Aug 2005

Ride: BA XR6T ute

Location: frankston
VIC, Australia

sounds like you have a vacuum leak check all hoses are connected
Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Sep 01, 2008 7:54 pm 
Stock as a Rock
Offline

Age: 27

Posts: 133

Joined: 10th Aug 2008

Ride: Falcon AUII

Location: Gold Coast
QLD, Australia

Well believe it or not my car actually fixed itself. I never thought i would be so lucky but somehow it now seems to be working. I turned on the car yesterday early morning and instinctively turned the heater on and all the functions just seemed to be working again. thnx for ur replies tho

 

_________________

....what goes here?

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 8:46 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names