Fordmods Logo

Problem with Dash Mod... 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: Problem with Dash Mod...
Posted: Wed Mar 16, 2005 1:35 am 
Smokin em up
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 229

Joined: 7th Feb 2005

Ride: EF Fairmont

Location: Perth
WA, Australia

after successfully completing a neon blue mod to my trip computer (i used the cover of a semi-transparent display folder, looks fantastic! 8-) ) i decided to go the the lcd odometer display in the dash too

i followed this tutorial on the site
http://www.fordmods.com/forums/documents.php?doc=25

and got up to step number 6, but ive now come to a halt...

there are no screws on the back of my dash?? wats goin on?
there are two holes where it looks like they could be screws, but if u look through its just circuit board

if anyone has any idea please let me kno
cheers guys..

 

_________________

<br>

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Mar 16, 2005 1:39 am 
Technical Contributor
Offline
User avatar

Age: 34

Posts: 823

Joined: 6th Nov 2004

Gallery: 9 images

Ride: BF Falcon SR

Location: Perth
WA, Australia

Mine didn't have screws either...

Shouldn't matter though...

 

_________________

Proud owner of one of very few BF SR manual (June 06 build) :)

Nothing really says thankyou like a dollar in the waistband

[BLEMIN]

http://www.cardomain.com/ride/782173

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:29 pm 
Technical Contributor
Offline

Age: 31

Posts: 6047

Joined: 12th Nov 2004

Ride: Ford Ef Futura

Location: Perth
WA, Australia

When I painte dmy cluster face the screws needing a T15 bit were on teh top of the cluster. Dont know if thats the same for doing the odo.

Once you done it, let us know how hard it is.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sat Dec 16, 2017 5:09 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names