Fordmods Logo

replace globe in BA gearshift 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: replace globe in BA gearshift
Posted: Fri Jun 12, 2009 2:01 am 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 3

Joined: 29th Sep 2007

Location: sydney
NSW, Australia

how do i get globe out of auto PRND thank..........s
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: replace globe in BA gearshift
Posted: Fri Jun 12, 2009 11:59 am 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 28

Posts: 1110

Joined: 25th Mar 2007

Gallery: 7 images

Ride: BA MKII Fairlane GHIA

Location: Berwick
VIC, Australia

you need to tske the centre console out and its a t10 globe from memory
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: replace globe in BA gearshift
Posted: Fri Jun 12, 2009 1:13 pm 
Smokin em up
Offline
User avatar

Posts: 290

Joined: 5th Mar 2007

Ride: BA XR6

Location: Adelaide
SA, Australia

It's actually a T5 globe.

Contrary to popular belief, you do NOT need to remove the entire console. You just need to loosen it slightly so that you can lift it a bit, then you can get to the globe.

I did all of this last year in order to change the globe to blue, here's the thread with pictures and instructions (second page).

exterior-modifications-f15/ba-gear-selector-led-colour-t58150.html
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Fri Dec 15, 2017 4:10 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names