Fordmods Logo

s pac dash into ed wagon 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: s pac dash into ed wagon
Posted: Sun Oct 09, 2011 4:51 pm 
Oompa Loompa
Offline
User avatar

Age: 41

Posts: 43

Joined: 6th Nov 2010

Ride: au fairmont

Location: bairnsdale
VIC, Australia

hi guys, just put a spac instrument cluster into my ed wagon, got everything working ok except the ammeter. can anyone offer any ideas as to why this isnt working?
thanks

 

_________________

if you cant fix it with a hammer, you have an electrical problem

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: s pac dash into ed wagon
Posted: Sun Oct 09, 2011 7:19 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 41

Posts: 4629

Joined: 23rd Nov 2006

Gallery: 4 images

Ride: 5.0 AU's and 5.0 Maverick

Power: 139 rwkw

Location: Sydney West
NSW, Australia

The voltmeter needs to be wired in.
I think if you check the tech documents it shows where to wire it.
It has been years since I ahve done one.

 

_________________

xr6turnip wrote:
More people paid for a ride in a VT commodore then an AU Falcon so the VT is superior.
Based on that fact my Mum is the best around!

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Dec 12, 2017 2:25 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names