Fordmods Logo

speedo not working 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: speedo not working
Posted: Sat Nov 12, 2011 5:53 am 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 21

Posts: 15

Joined: 10th Sep 2011

Ride: 1994 ED Falcon Futura

Location: cairns
QLD, Australia

hi i have a ed and its sitting in the back shed and im trying to get it a RWC and i have 5 months to do that before i move. its taking a long time to do because i dont have money straight up and i keep having to go back to the shops to get more parts and new problams keep happining as i go along but my speedo stoped working and i dont think thats gonna help me get a RWC so :D how do i fix it and what do i take out to fix it please help thanks :D

 

_________________

Image

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: speedo not working
Posted: Sat Nov 12, 2011 9:04 am 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 41

Posts: 3785

Joined: 5th Nov 2004

Ride: Ford

Location: Victoria
VIC, Australia

Try another dash cluster....Your current one might be buggered.

 

_________________

Image

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 8:46 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names