Fordmods Logo

[DELETED-irrelevant] 

 

Page 1 of 1 [ 12 posts ] 

 
 Post subject: [DELETED-irrelevant]
Posted: Fri Sep 09, 2005 6:13 pm 
Getting Side Ways
Offline

Posts: 3516

Joined: 8th Nov 2004

[self-deleted]

Last edited by blackjack_original on Fri Jun 06, 2014 4:24 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Sep 09, 2005 6:15 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 2550

Joined: 28th Jun 2005

Gallery: 13 images

Ride: EF 5 Speed, XH Uterus :P

Location: Hobart
TAS, Australia

check the bulb?

 

_________________

Maloo - Holden's word for ugly.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Sep 09, 2005 6:41 pm 
Getting Side Ways
Offline

Posts: 3516

Joined: 8th Nov 2004

[self-deleted]

Last edited by blackjack_original on Fri Jun 06, 2014 4:24 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Sep 09, 2005 6:44 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 2550

Joined: 28th Jun 2005

Gallery: 13 images

Ride: EF 5 Speed, XH Uterus :P

Location: Hobart
TAS, Australia

should be on all the time. when you turn your lights on, it should dim itself.

 

_________________

Maloo - Holden's word for ugly.

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Clock not displaying properly.
Posted: Fri Sep 09, 2005 6:46 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 36

Posts: 8655

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 37 images

Ride: V8 EF Futura

Location: Adelaide CBD
SA, Australia

blackjack_original wrote:
I scored me a clock for my GLi.... i coulda had the trip comp but i needed the clock... anyway, i plug it in, and it works... sorta. the display is very dim... i mean you really can't see aything unless you strain really hard from really up close. I dunno why that is... i need the clock working. thoughts, ideas?


The bulb needs to come on with ignition. Off/accesory it wont be on.

Does the appearance change at all from accessory to ign?

 

_________________

I promise..... I will never die.

Fordmods Administration Group MINOR PUNKED

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Sep 09, 2005 7:52 pm 
Getting Side Ways
Offline

Posts: 3516

Joined: 8th Nov 2004

[self-deleted]

Last edited by blackjack_original on Fri Jun 06, 2014 4:24 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Sep 09, 2005 8:08 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 36

Posts: 8655

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 37 images

Ride: V8 EF Futura

Location: Adelaide CBD
SA, Australia

blackjack_original wrote:
no. I mean it desplays a very faint time all the time, even with the key out of the car. you can just barely see it, it doesn't change with anything though. lights, ign and so on.


Definately the bulb not working properly

 

_________________

I promise..... I will never die.

Fordmods Administration Group MINOR PUNKED

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Sep 09, 2005 8:45 pm 
ACT Cruise Moderator
Offline
User avatar

Age: 36

Posts: 6275

Joined: 24th Nov 2004

Ride: '06 BF GT-P

Power: 293 rwkw

Location: Canberra
ACT, Australia

Check you're wiring setup. If the bulb works ok by itself, either the clock module is foobar, or the wiring isn't right.

 

_________________

1998 DL LTD in Sparkling Burgundy, daily, 302W, stereo, slow - 97.5rwkw
2006 BF GT-P in Ego, mods. 293rwkw - 12.427@109 - 0-1000m 24.838@221

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Sep 09, 2005 10:52 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 37

Posts: 1339

Joined: 7th Nov 2004

Gallery: 3 images

Ride: FGX G6ET

Location: Worrigee
NSW, Australia

With the ignition OFF, try pressing one of the clock buttons...this should light up the display. This may help narrow the problem down.
Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Sep 09, 2005 11:00 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 30

Posts: 5313

Joined: 6th Nov 2004

Gallery: 4 images

Ride: Surf, Turbo Diesel

Location: Melbourne, S.E Suburbs
VIC, Australia

same thing happened with my trip comp... was bulb

 

_________________

Image

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Sep 10, 2005 12:38 am 
ACT Cruise Moderator
Offline
User avatar

Age: 36

Posts: 6275

Joined: 24th Nov 2004

Ride: '06 BF GT-P

Power: 293 rwkw

Location: Canberra
ACT, Australia

the_scotsman wrote:
With the ignition OFF, try pressing one of the clock buttons...this should light up the display. This may help narrow the problem down.


Clock doesn't work like that, only the TC.

 

_________________

1998 DL LTD in Sparkling Burgundy, daily, 302W, stereo, slow - 97.5rwkw
2006 BF GT-P in Ego, mods. 293rwkw - 12.427@109 - 0-1000m 24.838@221

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Sep 10, 2005 1:42 am 
Getting Side Ways
Offline

Posts: 3516

Joined: 8th Nov 2004

[self-deleted]
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 12 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: car10001 and 13 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 11, 2017 7:21 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names