Fordmods Logo

oil pressure 


Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 Post subject: oil pressure
Posted: Fri May 11, 2007 12:53 pm 
Smokin em up

Age: 29

Posts: 236

Joined: 2nd Jun 2005

Location: melbourn
VIC, Australia

my oil pressure read low at ide after warmup of thrashing then till last weeek the oil pressure at cold start is peaking now, even after warm up its still peaking but not as much as cold start?

whats wrong?



4LTR-JET: 9.1 @150mph!!

Posted: Fri May 11, 2007 4:50 pm 
Getting Side Ways
User avatar

Age: 78

Posts: 1233

Joined: 7th Apr 2005

Gallery: 7 images

Ride: GTHO PH 1 EF ex chaser

Location: Willow vale, GOLD COAST
QLD, Australia

Sender umit or wire not connected properly or earthing. :shock:



Rotten Old Revhead!!! XW GTHO + EF ex cop car (exractors 2.5 cat back zorst !6" Simmons K&N +airbox mods Lowered with Bilstein shocks+Whiteline Bars NEXT THING Swap HO for GTP or Ferrari!

 Post subject: oposite oil pressure
Posted: Wed May 16, 2007 4:28 pm 
Parts Gopher

Age: 57

Posts: 89

Joined: 15th Apr 2005

Ride: EL Fairmont Wagon

Location: Riyadh
QLD, Australia

My EL 6cyl has oposite oil pressure.
Crusing along it's almost in the upper red zone, put the foot down and it drops off, down to the normal range.
I've read plenty of threads on this matter but yet to have seen this fault.
One can only blame the sender contacts as well, even though I have recenty done a oil change.
Any one got a new view?? :?
No one wants to change that hard to get at sender.
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum



It is currently Sun Oct 23, 2016 7:18 am All times are UTC + 11 hours



(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names