Fordmods Logo

04 BA Boss 260 engine question 


Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 Post subject: 04 BA Boss 260 engine question
Posted: Sat May 10, 2014 11:44 am 
Fordmods Newbie

Age: 21

Posts: 3

Joined: 8th May 2014

Ride: BA BOSS 260

Location: launceston
TAS, Australia

Gday I own a boss 260 sedan, and I'm unsure if its cammed, on cold start its lumpy and when warm it still lumpy I've herd heaps of stock xr8 boss idles and none sound like mine, it has got CIA and full extractors and exhaust system, a couple Mates also say it sounds cammed. (On of them owning a ls1 with a massive cam) also something about the oil pump gears? And under drive pulleys? Anyone send me in the right direction for the 25% underdrive pulleys? And billet oil pump gears? Also a tapping sound on cold start, only lasts about 3-5sec tho, any help appreciated cheers.



2004 BA XR8 BOSS 260. Manual. CAI, Full Exhaust & Extractors, GTP body kit. Smoked HID head lights & Smoked LED tail lights, black w/blue pearl. Factory leather interior. Mark Winterbottom signature to dash. Plus more on the way. And its a daily.

 Post subject: Re: 04 BA Boss 260 engine question
Posted: Sun May 11, 2014 4:31 pm 
Getting Side Ways
User avatar

Age: 48

Posts: 6467

Joined: 18th Dec 2006

Ride: 93 ED sedan

Power: 161 rwkw

Location: Rockhampton
QLD, Australia

Check your spark plugs and ignition coils.



Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum



It is currently Sat Oct 22, 2016 5:49 am All times are UTC + 11 hours



(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names