Fordmods Logo

accy not working when car is running 

 

Page 1 of 1 [ 8 posts ] 

 
 Post subject: accy not working when car is running
Posted: Tue Dec 28, 2010 6:13 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 623

Joined: 24th May 2007

Gallery: 9 images

Ride: 97 TICKFORD XR6 Manaul

Location: Aldinga Beach
SA, Australia

my old 95 nf fairlane is having issues
the accy works fine when the car is off but once the car has been started none of the electrics works
ive tried to swap over the the ignation barrel but that didnt work at all checked all the fuses nothing is blow
any help would be great
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: accy not working when car is running
Posted: Sun Jan 02, 2011 12:57 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 623

Joined: 24th May 2007

Gallery: 9 images

Ride: 97 TICKFORD XR6 Manaul

Location: Aldinga Beach
SA, Australia

bump
is a ignation barrel the same on the sixes as the v8s
as i have a spare one that i tried itll work but wont start the car
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: accy not working when car is running
Posted: Sun Jan 02, 2011 1:24 pm 
EFI Guru
Offline

Age: 52

Posts: 4289

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 28 images

Ride: 351 Vogue,XH 5.0,'17 5.0 Stang

Location: Perth
WA, Australia

Sorry bloke, but you're going to have to explain more clearly.
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: accy not working when car is running
Posted: Sun Jan 02, 2011 1:43 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 623

Joined: 24th May 2007

Gallery: 9 images

Ride: 97 TICKFORD XR6 Manaul

Location: Aldinga Beach
SA, Australia

sorry its a 95 nf v8 fairlane
when you turn the key to acc everything works eg cd windows sun roof etc
when you start the car they dont
ive tried to swap over the ignation barrel from a ef six
using its ef six just un plugging the harness and swapping it the acc work but the car wont start
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: accy not working when car is running
Posted: Sun Jan 02, 2011 1:49 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 623

Joined: 24th May 2007

Gallery: 9 images

Ride: 97 TICKFORD XR6 Manaul

Location: Aldinga Beach
SA, Australia

here is what i tried to swap over

 

 

Attachments:
Image015.jpg
Image015.jpg [ 79.32 KiB | Viewed 65 times ]
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: accy not working when car is running
Posted: Mon Jan 03, 2011 10:57 am 
Oompa Loompa
Offline
User avatar

Posts: 33

Joined: 24th Oct 2010

Ride: EF XR8

Location: Sydney
NSW, Australia

I had a similar problem recently where I started the car, it ran fine but there was no sunroof, a/c fan & power windows (the accessories functions). I then turned the car off thinking that it just had some sort of hissy fit and it then wouldn't start after that either, all I had was reds, no accessories & no start. An auto elec came over and mucked around with it for about half an hour and tightened the connections on the rear of the ignition barrel, charged me $60 and it hasn't missed a beat since.
Alternatively, it may be worth putting another BEM in place of yours to try that out (if you fancy pulling the dash to pieces).
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: accy not working when car is running
Posted: Mon Jan 03, 2011 11:07 am 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 623

Joined: 24th May 2007

Gallery: 9 images

Ride: 97 TICKFORD XR6 Manaul

Location: Aldinga Beach
SA, Australia

great....sounds like fun :cry:
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: accy not working when car is running
Posted: Mon Jan 03, 2011 9:52 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 623

Joined: 24th May 2007

Gallery: 9 images

Ride: 97 TICKFORD XR6 Manaul

Location: Aldinga Beach
SA, Australia

never mind all fixed now swapped over the barreljust had to reset the smart lock
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 8 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sun Dec 17, 2017 4:20 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names