Fordmods Logo

heaters not working 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: heaters not working
Posted: Mon Nov 28, 2011 12:00 pm 
Parts Gopher
Offline

Age: 26

Posts: 86

Joined: 3rd Mar 2011

Ride: 92 nc fairlane v8

Location: wellington,upper hutt
New Zealand

i have a 1992 nc ford fairlane v8 the heater only works on high if i try and turn it down from high it turns of..so does anyone know why my heater only works on high any info would be awesome cheers
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: heaters not working
Posted: Mon Nov 28, 2011 3:36 pm 
Getting Side Ways
Offline

Posts: 699

Joined: 1st Jan 2006

Ride: Lots, all Fords

Location: Hamilton
New Zealand

Run a diagnostic - the tech docs section tells you how.

 

_________________

XA Faimont 351C, AU2 XR8 Manual 5.0, DA LTD 5.0, Mk1 Capri 5.0, 1995 Mustang 5.0, EF2 XR8 Manual, EF2 Fairmont Ghia 5.0, AU3 XR8 Auto, AU2 XR8 Auto, AU2 XR8 Manual Ute, TE Cortina 5.0 Manual, DU LTD 5.0 soon to be manual

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: heaters not working
Posted: Tue Nov 29, 2011 5:47 pm 
Parts Gopher
Offline

Age: 26

Posts: 86

Joined: 3rd Mar 2011

Ride: 92 nc fairlane v8

Location: wellington,upper hutt
New Zealand

dont you need a special tool to do that ?
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Thu Dec 14, 2017 2:10 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names