Fordmods Logo

Hot Start Issues 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: Hot Start Issues
Posted: Mon May 06, 2013 11:19 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 29

Posts: 4182

Joined: 30th May 2005

Ride: 1993 EB XR8

Location: BrisVegas
QLD, Australia

Hey guys, absolutely at my wits end trying to figure out my EB. It will not start once it has been running for more than a few minutes. In an attempt to figure it out I have replaced: Dizzy, Coil, TFI, plugs, TPS, fuel pump and coolant temp sensors, engine side of the loom.

The oddball thing is, I have 5V to the Signal Earth (Pin 47) from the second the car is KOEO or KOER.

 

_________________

ILL60 - EF XR8, Sunroof, Ticky Kit, 19x8.5/19x11 TE37's, 347, AFr185's, TFS BoxRcustom converter, Hurst Quarterstick, huge billet cam.

51TER - DL LTD. Stock.

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Hot Start Issues
Posted: Tue May 07, 2013 5:55 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 29

Posts: 4182

Joined: 30th May 2005

Ride: 1993 EB XR8

Location: BrisVegas
QLD, Australia

Took some advice from Jamie (66coupe/shiftkits.com.au) problem solved.

 

_________________

ILL60 - EF XR8, Sunroof, Ticky Kit, 19x8.5/19x11 TE37's, 347, AFr185's, TFS BoxRcustom converter, Hurst Quarterstick, huge billet cam.

51TER - DL LTD. Stock.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 18, 2017 6:44 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names