Fordmods Logo

idling issues.. 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: idling issues..
Posted: Tue Apr 13, 2010 1:10 am 
Stock as a Rock
Offline

Age: 42

Posts: 143

Joined: 1st Nov 2007

Ride: 2002 AU3

Location: western sydney
NSW, Australia

Went to set the base idle the other day and noticed that when i unplug the ics wire and plug it back in theres no difference at all in idle revs at all.Is this normal or suggest i should try and clean the ics first before searching for other ways of solving this.
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: idling issues..
Posted: Mon Aug 22, 2011 4:13 am 
Oompa Loompa
Offline
User avatar

Age: 27

Posts: 47

Joined: 20th Aug 2011

Gallery: 2 images

Ride: XR6 BAII

Location: Kings Cross
NSW, Australia

A wise man once said "If it's not broken, don't fix it!" lol.

 

_________________

2005 Falcon BAII XR6
'Random' Breath tests: 28
Blow-overs: 0
Defect stops: 11
Defects: 6
Breakdowns: 1

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: idling issues..
Posted: Mon Aug 22, 2011 11:19 am 
EFI Guru
Offline

Age: 52

Posts: 4289

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 28 images

Ride: 351 Vogue,XH 5.0,'17 5.0 Stang

Location: Perth
WA, Australia

That means it's already set properly.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Dec 12, 2017 8:38 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names