Fordmods Logo

NC FAIRLANE WONT START... HELP 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: NC FAIRLANE WONT START... HELP
Posted: Sun Oct 04, 2009 2:26 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 3

Joined: 16th Dec 2006

Location: perth
WA, Australia

my 5L nc fairlane wont start.. when i turn the key to ign the dash lights come on then turn to start and all light go out and theres 3 ticking sound coming from the dash. also when i put the blinkers on all dash lights flash and fuel pump comes on with the blinkers, sumtimes the moter turns over but doesnt fire.. what the hell is wrong with it????????
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: NC FAIRLANE WONT START... HELP
Posted: Mon Oct 05, 2009 7:28 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 48

Posts: 419

Joined: 16th Jan 2005

Ride: EF Ghia 5.0

Location: Adelaide
SA, Australia

Check the negative cable from battery to chassis and from engine to same. Give the small spade connector wire right at the starter motor a wiggle. The main positive cable from the back of the alternator is prone to burning out which makes things go haywire.

Mike

 

_________________

EF Ghia 5.0 - XR8 in a tuxedo....classy, low and loud

Bordeaux Purple, Tickford kit, slammed, 18" BA XR8's, EL Ghia chrome, full leather, Pioneer audio, C&C, ABS, LSD, Crane cam, GT40P heads, high flow cats, Genie extractors, lots of woodgrain, chrome and interior lights!

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 12:36 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names