Fordmods Logo

BA noise 

 

Page 2 of 2 [ 21 posts ] Go to page Previous  1, 2

 
Posted: Sun Feb 25, 2007 9:01 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 48

Posts: 49

Joined: 30th Oct 2006

Location: perth
WA, Australia

WEll thats what i thought phantom,but they reckon its coming from the back ,so we will see mate.
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Feb 25, 2007 9:05 pm 
Stock as a Rock
Offline
User avatar

Age: 39

Posts: 124

Joined: 5th Apr 2006

Gallery: 3 images

Ride: FB wagon

Location: adelaide
SA, Australia

I work at a ford wreckers in adelaide and we sell heaps of hubs for those cars.
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Feb 25, 2007 9:31 pm 
Technical Contributor
Offline
User avatar

Age: 32

Posts: 2517

Joined: 7th Nov 2004

Gallery: 4 images

Ride: LS3 VF

Location: Bunbury
WA, Australia

just out of interest. which ford dealer u taking the car to?

also, some BA's had dodgy clips to hold in front pads, and they rattle around
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Feb 25, 2007 10:42 pm 
Technical Contributor
Offline

Age: 50

Posts: 3227

Joined: 12th Feb 2007

Gallery: 10 images

Ride: Falcon

Power: 113 rwkw

Location: your mums
NSW, Australia

Gregg_13 wrote:
I get a moaning from my rack.


on the lighter side you must have man boobs lol sorry could not help myself

 

_________________

BANNED

Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Feb 27, 2007 4:05 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 4

Joined: 1st Sep 2005

Ride: xr6 Turbo

Location: Rockingham
WA, Australia

i get the clunk too, only when i back out of my driveway also..

i too have the dodgy idle and after researching have come to the conclusion it is the tps sensor.. when the car does the dodgy idle (mine does it when coming to a stop at trafic lights with the clutch in) take it to ford without turning it off and get them to connect their scan tool thingo and it should show them the error. apparently the error is cleared when the car turns of so keep him running!!

im interested in this tsb for the clunk xpression.. any chance you can post up the tsb, or give us a number so i can try an get a hold of it?

one guy on another forum had the clunk, and it ended up being a cracked front x member!! have checked mine out and could not see a problem with that though!

the fix for the steering shudder is a different pipe for the fluid im told.. the replacement is off an xf im lead to believe, thats the only fix for the shudder i have heard of.

best of luck!!

 

_________________

XR6T - now t56'd!

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Mar 02, 2007 11:07 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 48

Posts: 49

Joined: 30th Oct 2006

Location: perth
WA, Australia

got it back today.been in 3 days.The new diff is mint,spot on,Had new pwr steering hoses and reservoir,adjusted my clutch.The idle is alot better ,but not 100%.They reckon they reset the tps and run a programme through the computer.Long trip tomorrow will see if the noise is still there when it gets hot.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 2 of 2  [ 21 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 10:57 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names