Fordmods Logo

clutch prob 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: clutch prob
Posted: Wed Aug 14, 2013 2:32 am 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 29

Posts: 1

Joined: 14th Aug 2013

Gallery: 4 images

Ride: 93 EDXr6

Location: perth
WA, Australia

Hey team I've got bad slipping of clutch in ma ed at high revs but seems to fine grabbing when take off on hills an s**t an no smell, just wondering if its f#%ked or just need some adjustment??
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: clutch prob
Posted: Wed Aug 14, 2013 1:08 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 49

Posts: 6467

Joined: 18th Dec 2006

Ride: 93 ED sedan

Power: 161 rwkw

Location: Rockhampton
QLD, Australia

fpvticko88 wrote:
Hey team I've got bad slipping of clutch in ma ed at high revs but seems to fine grabbing when take off on hills an s**t an no smell, just wondering if its f#%ked or just need some adjustment??


Probably on it's way out by the sounds of it.

 

_________________

http://youtu.be/jJTh9F3Vgg0

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 18, 2017 3:12 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names