Fordmods Logo

[b]EA Falcon S 3.9CFI 3 AUTO[/b] 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: [b]EA Falcon S 3.9CFI 3 AUTO[/b]
Posted: Sat Jul 12, 2008 12:54 am 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 4

Joined: 11th Jul 2008

Location: Melbourne
VIC, Australia

My dad has a standard 10/89 EA Spack Sedan 3.9CFI 3sp Auto, the auto was replaced recently and I think the speedo is off now. I think that the speedo sender might be wrong, not sure. What should I look for if i get underneath the car?
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Jul 12, 2008 4:34 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 49

Posts: 1966

Joined: 13th Aug 2005

Ride: 2000 Au wagon

Location: some where in nsw
NSW, Australia

a thing screwed to the back of the box with a thick wire attached to it,,not the one on the side.

just undo the single bolt and replace the transducer,it just pulls out and pushes back in,good luck

 

_________________

Image

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Jul 25, 2008 12:59 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 4

Joined: 11th Jul 2008

Location: Melbourne
VIC, Australia

Thanks a lot for that. This is a great site.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Dec 12, 2017 7:43 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names