Fordmods Logo

HELP!!! 

 

Page 1 of 1 [ 7 posts ] 

 
 Post subject: HELP!!!
Posted: Tue Apr 13, 2010 6:55 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 28

Posts: 39

Joined: 25th Apr 2009

Gallery: 6 images

Ride: NL Fairlane Ghia 5Speed

Location: Adelaide
SA, Australia

EF V8 Transmission shifts between 1st and 2nd slowly but slips also,shudder affect in extreme acceleration,right level of fluid but no idea what may be causing this?? any ideas?? cheers kyle
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: HELP!!!
Posted: Tue Apr 13, 2010 7:07 pm 
Smokin em up
Offline
User avatar

Age: 28

Posts: 213

Joined: 14th Sep 2009

Ride: Hanni - BA XR6T

Location: Rosedale
VIC, Australia

I've got a similar problem with the new box I've just put in my car - im thinking I might just go and get my auto serviced as im thinking that the bands probably need a tighten . . .

Also the shuddering with your could also be crook rubbers/mounts . . .

Cheers
Grant
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: HELP!!!
Posted: Tue Apr 13, 2010 7:26 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 28

Posts: 39

Joined: 25th Apr 2009

Gallery: 6 images

Ride: NL Fairlane Ghia 5Speed

Location: Adelaide
SA, Australia

Cheers Grant,do you know if the bands are adjustable?
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: HELP!!!
Posted: Tue Apr 13, 2010 7:29 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 28

Posts: 5889

Joined: 2nd Mar 2006

Gallery: 5 images

Ride: '14 Grand Cherokee

Location: Port Lincoln
SA, Australia

they can be tightened, but if its as bad as mine then theyd probably need replacing.

 

_________________

11/93 ED OPT20 GLi | Full Boat Spec

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: HELP!!!
Posted: Tue Apr 13, 2010 7:36 pm 
Smokin em up
Offline
User avatar

Age: 28

Posts: 213

Joined: 14th Sep 2009

Ride: Hanni - BA XR6T

Location: Rosedale
VIC, Australia

^^^^ what alfy said mate :)
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: HELP!!!
Posted: Tue Apr 13, 2010 7:38 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 28

Posts: 5889

Joined: 2nd Mar 2006

Gallery: 5 images

Ride: '14 Grand Cherokee

Location: Port Lincoln
SA, Australia

my wagon basically goes from 1st to neutral for half a second then 2nd when its warmed up lol

 

_________________

11/93 ED OPT20 GLi | Full Boat Spec

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: HELP!!!
Posted: Tue Apr 13, 2010 8:27 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 28

Posts: 39

Joined: 25th Apr 2009

Gallery: 6 images

Ride: NL Fairlane Ghia 5Speed

Location: Adelaide
SA, Australia

thats f**k,im going manual =P
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 7 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: dp_stoner and 14 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Fri Dec 15, 2017 6:01 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names