Fordmods Logo

Got a Real "Hum Dinger" this time. 

 

Page 4 of 4 [ 48 posts ] Go to page Previous  1, 2, 3, 4

 
 Post subject: Re: Got a Real "Hum Dinger" this time.
Posted: Sun May 15, 2016 8:42 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 33

Posts: 32

Joined: 24th Jul 2015

Gallery: 3 images

Ride: Ford XG Ute

Location: Dubbo
NSW, Australia

Will do Creeture, I'm sure I'll run into a few snags along the way.

Thanks for the Help mate.

 

_________________

"Bloody Yank"

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Got a Real "Hum Dinger" this time.
Posted: Sun May 15, 2016 11:30 pm 
Stock as a Rock
Offline

Age: 63

Posts: 132

Joined: 4th Feb 2016

Location: australia
VIC, Australia

Before you chuck the towel in completely, check the five volt reference voltage on pin 26, and check the signal ground voltage on pin 46, there should be no more than 20 mili volts, and there should be five volts on pin 26. I have had several cases where there has been a dry solder joint on the signal ground and it has upset the operation of the map sensor making the engine run rich.
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Got a Real "Hum Dinger" this time.
Posted: Mon May 16, 2016 7:29 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 33

Posts: 32

Joined: 24th Jul 2015

Gallery: 3 images

Ride: Ford XG Ute

Location: Dubbo
NSW, Australia

I'll check it out Rod, gonna be flat out this week with work, so it might wait till the weekend.
Thanks for the info Mate.

 

_________________

"Bloody Yank"

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 4 of 4  [ 48 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Sep 26, 2017 9:26 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names