Fordmods Logo

Swapping "speedo" - would this work?? 


Page 2 of 2 [ 17 posts ] Go to page Previous  1, 2

Posted: Sun Dec 18, 2005 9:04 pm 
Getting Side Ways
User avatar

Age: 32

Posts: 5924

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 7 images

Ride: Ford FPV FG F6 310

Power: 149 rwkw

Location: Brisbane
QLD, Australia

teh stepper motor solder joints go dry on those, but it was working, so i don't see a reason why it shouldn't now.
i work with them sometimes, the odo gears always stuff up.



NEW RIDE - FPV FG F6 6spd Auto. 12.26@114MPH, 1.88 60FT on Cheapy Tyres with 38PSI - Stock except K&N filter!

R.I.P. BF XR6 Turbo - You will not be forgotten :( 12.06@120MPH

 Post subject: speedo
Posted: Sun Dec 18, 2005 9:48 pm 
Fordmods Newbie

Age: 55

Posts: 5

Joined: 16th Jan 2005

Ride: ea

Location: sydney
NSW, Australia

you want to cehck the resistor in the cluster ...chances are it has kicked the bucket..... apparantly this resistor is the cause of most ea to ed cluster problems..... a local lecko should be able to fix that....

good luck
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 2 of 2  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 14 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum



It is currently Wed Oct 26, 2016 11:39 am All times are UTC + 11 hours



(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names