Fordmods Logo

info on nc 5.0lt missing bit....BAP SENSOR!!!!! 

 

Page 2 of 2 [ 19 posts ] Go to page Previous  1, 2

 
Posted: Mon Sep 17, 2007 3:59 pm 
EFI Guru
Offline

Age: 52

Posts: 4289

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 28 images

Ride: 351 Vogue,XH 5.0,'17 5.0 Stang

Location: Perth
WA, Australia

iam death wrote:
so is mine.....the plug is there...lol...


If yours has the plug get a MAP sensor off a 6cyl and plug it in. Don't connect the port to the intake just leave it open to atmosphere.
Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Sep 17, 2007 4:53 pm 
Technical Contributor
Offline

Age: 50

Posts: 3227

Joined: 12th Feb 2007

Gallery: 10 images

Ride: Falcon

Power: 113 rwkw

Location: your mums
NSW, Australia

ok i was under the bonnet trying to find out why my temp gauge party works and had a good look on the back fwall near were you are looking and i found this
Image

Part number E7DF9F479A1A
then this under that
2B19E
on the back E7DF

this isnt pluged in on mine. i have a EL 200kw motor and it seams i have the loom from the EL on the engine so there is no plug for it.

 

_________________

BANNED

Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Sep 17, 2007 5:47 pm 
Site Admin
Offline
User avatar

Age: 34

Posts: 8831

Joined: 18th Dec 2002

Gallery: 6 images

Ride: AUII V8 LTD

Power: 270 rwkw

Location: Sydney
NSW, Australia

EL's didnt come with 200KW engine..

It would either be 165KW (HO Manifold) or EL2 XR8 came out with 185KW (Explorer Manifold).

In either case, there is no BAP input on the ECU, hence no plug for the BAP :)

 

_________________

WAG363: AUII LTD Supercharged 363 Dart Stroker [Supercharged 363 LTD Build]
WAGGIN: 2012 Volkswagen Passat Wagon - V6 4Motion.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Sep 18, 2007 3:54 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Posts: 1603

Joined: 7th Nov 2004

Gallery: 5 images

Ride: v6 anniversary accord

Location: kempsey
NSW, Australia

XR9UTE wrote:
iam death wrote:
so is mine.....the plug is there...lol...


If yours has the plug get a MAP sensor off a 6cyl and plug it in. Don't connect the port to the intake just leave it open to atmosphere.


done!!!!
so what difference will it make?
i also put in new plugs and leads so im hoping my average of 18lts drops a bit..

 

_________________

'WALKER f**k MY WIFE AND ALL I GOT WAS THIS s**t SIGGIE'

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 2 of 2  [ 19 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Fri Dec 15, 2017 12:00 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names