Fordmods Logo

no start 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: no start
Posted: Sat Oct 30, 2010 10:53 am 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 49

Posts: 1

Joined: 30th Oct 2010

Ride: ford falcon gli

Location: Melbourne
VIC, Australia

my ford falcon gli sometimes does not start as smartlock keeps flashing. What can i do to fix this problem. Please help.
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: no start
Posted: Sat Oct 30, 2010 3:39 pm 
Technical Contributor
Offline
User avatar

Age: 26

Posts: 399

Joined: 19th Dec 2008

Gallery: 4 images

Ride: '62 mercury/au xr6/zh 'lane

Location: Ballarat
VIC, Australia

What model/year

 

_________________

How many bears could Bear Grylls grill if Bear Grylls could grill bears?

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: no start
Posted: Wed Nov 10, 2010 12:50 am 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 22

Posts: 3

Joined: 2nd Aug 2010

Ride: 1991 eb xr6

Location: Rockhampton
QLD, Australia

Replace the smartlock module on the lower left side of the steering wheel. And try Another key i Have knowen cars that have done it because of worn down keys.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Fri Dec 15, 2017 8:51 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names