Fordmods Logo

Xh cluster lights not work 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: Xh cluster lights not work
Posted: Sun Jun 24, 2012 1:17 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 35

Posts: 963

Joined: 14th Jul 2007

Gallery: 3 images

Ride: AU fairmont ghia

Location: Back in
ACT, Australia

I have a bizzarr problem with my xh's cluster, my warning
Lights won't come on at all, I mean my park brake, brake fail, airbag, oil, coolant and alternator all don't work, I'll pulled the cluster out and checked The bulbs, all are good, is their a fuse that could have blown? 0r could it be much worse

 

_________________

AU FAIRMONT GHIA: 5.0 Dealer ordered SVO mods ( seeking clarification ATM), tickford suspension.

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Xh cluster lights not work
Posted: Sun Jun 24, 2012 10:19 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 35

Posts: 963

Joined: 14th Jul 2007

Gallery: 3 images

Ride: AU fairmont ghia

Location: Back in
ACT, Australia

Can anyone help, has got me stumped

 

_________________

AU FAIRMONT GHIA: 5.0 Dealer ordered SVO mods ( seeking clarification ATM), tickford suspension.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: bondy99 and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sun Oct 22, 2017 1:09 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names