Fordmods Logo

BF Aftermarket Head Unit - No Sound on Bluetooth Calls 

 

Page 1 of 1 [ 1 post ] 

 
 Post subject: BF Aftermarket Head Unit - No Sound on Bluetooth Calls
Posted: Thu Jan 05, 2017 7:30 pm 
Smokin em up
Offline
User avatar

Age: 32

Posts: 211

Joined: 11th Nov 2004

Gallery: 11 images

Ride: EBII Falcon & BF Falcon

Location: Perth
WA, Australia

Hey guys. Just finished installing a cheap Sony Mechless head unit with bluetooth into the Aux input you get from behind the fusebox of my BF Wagon.

I've have used this just as a guide:
http://www.universalfuze.com/_p/prd1/3104250771/product/uf-1-diy-audio-unit-install-harness-and-or-kit

Its probly something simple but there is no sound for incoming calls or when i make calls. I can make calls and they can hear me but it doesnt come through the front speakers as i was expecting it too.

The radio, Bluetooth Pandora and steering wheel controls all work fine!

I didnt think i would have to tap into the front speaker wires from the new head unit if everything else seems to come though fine. I have adjusted the volumes on everything also :evil:

I'm sure someone here can point me in the right direction! cheers

 

_________________

EB2 Turbo & BF Wagon

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Thu Nov 23, 2017 3:33 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names