Fordmods Logo

Remotes not working 

 

Page 1 of 1 [ 1 post ] 

 
 Post subject: Remotes not working
Posted: Wed Jan 22, 2020 7:28 pm 
Oompa Loompa
Offline

Posts: 29

Joined: 29th Jul 2010

Ride: BA Ford

Location: adelaide
SA, Australia

Hi
A few days ago my remotes were working fine and this morning they stopped working,
I've changed over the batteries and tried and nothing,
I've tried to reprogram the remotes but am unable to get the reprogram to work i put it on acc and press the rear demist as it say in the book several times and no luck,
When i close the door sometimes the locks will cycle sometimes.
Could this be the BEM again? I replaced the BEM several years ago for a similar reason but the symptoms were slightly different.
It seems that everytime i close my doors the central locking sounds like they are cycling
The central locking is actually locking the rear doors and when i have the front door open and push the door button it doesn't open the back doors only when i push the lock button on the console they open and the boot isn't working as well via the button and i've checked the fuses and nothing wrong there. Now i got no way of opening the boot :(
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Mar 30, 2020 4:45 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names