Fordmods Logo

Fuel pump question 

 

Page 1 of 1 [ 1 post ] 

 
 Post subject: Fuel pump question
Posted: Mon Sep 28, 2020 5:42 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 48

Posts: 3

Joined: 21st Jul 2019

Ride: 93 falcon ute

Location: Hobart
TAS, Australia

I have a 1993 xg falcon ute 4 liter

I went for a cruise today as I had some stutter issues on acceleration which I tracked down to a crack in the hose of the map sensor on the manifold side.

Car run beautiful until the way home, it died.... turn key and it has a weak prime sound and then the pump stops, prior to this when you start the car you can hear the pump running all the time.

Do you think the fuel pump has died?

I brought a Fuelmiser fuel pump today and fitted it.

It started fine but running/idling rough as guts.

I did put a new fuel filter on it a couple of weeks ago, wondering if I should get another one or just pull it off and check it first ???

I need to pull the fuel pump out again as the sender unit is reading a 1/4 more than it should ( I can't win with this ute :) )

But atleast it is running.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Oct 27, 2020 9:07 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names