Fordmods Logo

Broken link on Technical Documents page 

 

Page 1 of 1 [ 6 posts ] 

 
 Post subject: Broken link on Technical Documents page
Posted: Tue Aug 11, 2020 12:16 am 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 55

Posts: 3

Joined: 10th Aug 2020

Ride: XH Ute

Location: Seaford
VIC, Australia

Hi,

Can anyone tell me how to contact a forum admin person?
I tried the Contact Us page but that didn't work. It seems to be broken.

I want to ask about this particular link.
EF/EL Central Locking Replacemen
How to swap your OEM central locking system with a Jaycar system


on this page
ford-technical-documents.html

Just wondering if the document is still there somewhere.
Who can I send a PM to?

Thanks.
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Broken link on Technical Documents page
Posted: Tue Aug 11, 2020 2:36 pm 
Fordmods Junkie
Offline
User avatar

Posts: 3523

Joined: 22nd Jan 2009

Ride: '03 BA Wagooon & EB Wagooons

Location: Geeelong
VIC, Australia

any mod. some pages have been that way for awhile. just give it time for a reply back.
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Broken link on Technical Documents page
Posted: Thu Aug 13, 2020 12:26 am 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 55

Posts: 3

Joined: 10th Aug 2020

Ride: XH Ute

Location: Seaford
VIC, Australia

Thanks,

I sent a message to TROY.
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Broken link on Technical Documents page
Posted: Thu Aug 13, 2020 6:11 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 35

Posts: 411

Joined: 8th Jul 2009

Gallery: 2 images

Ride: BA MKII XR6

Location: Waikato
New Zealand

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Broken link on Technical Documents page
Posted: Mon Oct 19, 2020 1:46 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 55

Posts: 3

Joined: 10th Aug 2020

Ride: XH Ute

Location: Seaford
VIC, Australia

Hey 5h4dy,

Thank you very much.
I really appreciate your help.

Sorry I hadn't checked my thread sooner but I did send a PM to the forum admin and was waiting for a reply. It seems Waggin is not active on this board anymore.

Cheers!
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Broken link on Technical Documents page
Posted: Mon Oct 19, 2020 4:01 pm 
Fordmods Junkie
Offline
User avatar

Posts: 3523

Joined: 22nd Jan 2009

Ride: '03 BA Wagooon & EB Wagooons

Location: Geeelong
VIC, Australia

Dirigible wrote:
Hey 5h4dy,

Thank you very much.
I really appreciate your help.

Sorry I hadn't checked my thread sooner but I did send a PM to the forum admin and was waiting for a reply. It seems Waggin is not active on this board anymore.

Cheers!



Waggin is active still......... just not much so you would have been waiting awhile :roll: .
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 6 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sun Dec 06, 2020 4:21 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names